Anmeldelse:Oslo 31.AugustKritikerne har rost og rost og rost uten noen som helst form for stans dermed var det påtide for meg å se med mine egne øyne hva Joachim Trier(Reprise) og Skuespiller:Anders Danielsen Lie(Tomme Tønner) har funnet på denne gangen. Oslo 31. august er sant å si akkurat som Reprise en sjokoladebit av en film som overasker alle emosjoner i kroppen din og du vil bli overassket akkurat som jeg var.

Anders (Anders Danielsen Lie) er i ferd med å fullføre sin narkotikarehabilitering på landsbygda. Som en del av programmet har han fått lov til å gi inn i byen for et jobbintervju. Anders drar nytte av permisjonen, og driver rundt i byen og treffer på gamle kjente. Anders er smart, kjekk og fra en god familie, men han er dypt hjemsøkt av alle mulighetene han har kastet bort, og av alle menneskene han har sviktet. Han er fortsatt relativt ung, men føler at hans liv på mange måter er allerede over. For resten av dagen og til langt på natt, vil spøkelser av tidligere feil kjempe mot sjansen for kjærlighet, muligheten for et nytt liv, og håpet om å se en fremtid ved morgengry.

Anders Danielsen Lie er som vanlig en solid og praktfull skuespiller med så mye følelser strømme ut av seg at jeg blir enormt overassket,Danielsen Lie fortjener Amanda i 2012 for beste Mannelige Hovedrolle. Oslo 31. August er nesten blitt rene filmkunst, hadde det ikke vært for at spilletiden på 1 og en halv time er altfor kort. Det dobbelte hadde passet mye bedre til en sånn her film, Likevel er Oslo 31.August blitt en vidunderlig film. Den leverer det vi forventer og takk gud for det.

TERNINGKAST 5

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits